Reikia: Makaronų
3-4 pomidorų
3-4 skiltelių česnako
Skardinės tuno savose sultyse ar aliejuje
Čiobrelių, baziliko
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Parmezano sūrio
1 Makaronus rinkitės tokius, kokius mėgstate labiausiai. Man skaniausiai valgosi šiaudeliai. Manau, visi mokame virti makaronus. Na, bet primenu. Pirmiausia užverdame vandenį, šiek tiek jį padruskiname ir įpilame šlakelį aliejaus. Į verdantį vandenį pilame makaronus ir verdame 8-10 minučių. Priklauso nuo makaronų. Žvilgtelėkite į rekomenduojamą laiką ant pakuotės.
2 Kol makaronai verda gaminame tuno padažą. Į keptuvę pilame aliejaus, dedame smulkintą česnaką (3 skiltelių pakanka) ir pakepiname, bet nesudeginame. Vis pamaišykite ir kepinkite ant mažos ugnies. Po to į keptuvę verčiame kubeliais pjaustytus 3-4 normalius pomidorus. Troškiname, maišome, pasmulkiname šiek tiek šviežio čiobrelio ir baziliko. Galiausiai dedame tuną. Man pakanka normalios skardinės (130g). Kai tunas sudėtas viską dar šiek tiek patroškiname, palaukiame kol tunas sušils, padruskiname. Štai ir viskas. Makaronus verčiame į keptuvę su tuno padažu, lengvai išmaišome. Lekštėje makaronus pagardinu smulkintu čiobreliu ir tarkuotu parmezano sūriu. Bon appetit!
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.